Baaşakspor İzmir´i eli boş gönderdi

Mardin Büyükşehir Başakspor İzmir Büyükşehir Belediye Spor´u kendi saha ve seyircisi önünde 25-21 yinerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Spor 7.12.2019 20:36:40 0
Baaşakspor  İzmir´i eli boş gönderdi

SELMAN GÜNEŞ

Türkiye Kadınlar Hentbol Süperligi´nde mücadele eden Mardin Büyükşehir Başakspor ligin 8. haftasında Artuklu Spor Salonunda, İzmir Büyükşehir Belediyespor´u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında 14-11 önde bitirdi. İkinci yarıya 11 gol sığdıran Başakspor karşılaşmayı 25-21 kazanarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Mardin Büyükşehir Başakspor ?da Perihan Topaloğlu attığı 12 golle takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Konuk ekip İzmir Büyükşehir Belediyespor´ da ise  Sibel Kıcıroğlu 5 golle takımının en çok gol atan oyuncusu oldu. Mardin Büyükşehir Başakspor´da Cristina Cvijanoviç rakibine dirsek attığı gerekçesiyle oyundan atıldı.

Galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Başakspor Başantrenörü Mehmet Ali Çeliksoy, ?Gerçekten bu ligde hak ettiğimiz sıralamada değiliz. Çok daha yukarıları hak ettiğimizi ve geleceğimizi biliyorum. Ama ligin yeni takımı olmamız ve lige uyum sağlamamız biraz süreç alıyor. Ama bugün burada gösterdik ki ligin alt ve üst sırasındaki takımlar arasında hiçbir fark yok. Burada arkadaşlarıma, teknik ekibi arkadaşlarıma, sporcularıma bizi destekleyen valimize ve herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi izlemeye devam edin. Daha çok yapacağımız işlerimiz var? dedi.


Anahtar Kelimeler: Baaşakspor İzmir gönderdi