Vali Yaman: Seyircinin desteğiyle galibiyet aldık

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Bingöl Karlıova Yıldırımspor galibiyetini değerlendirdi. Yaman, galibette taraftarın önemine değindi.

Spor 24.02.2019 17:06:01 0
Vali Yaman: Seyircinin desteğiyle galibiyet aldık

Haber/ Selman Güneş

Mardin Büüykşehir Belediyespor ve Bingöl Karlıova Yıldırımspor maçı hakkın değerlendirmelerde bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, ?Zor bir maç oldu ancak bizim kalitemiz daha iyiydi. Aslında ilk yarıda golleri bulmamız lazımdı. Ama olsun yine de seyircinin desteğiyle galibiyet aldık.? dedi.

Türkiye BAL 1. Grup´ta mücadele eden Mardin Büyükşehir Belediyespor futbol takımı kendi sahasında Karlıova Yıldırımspor´u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. Maçı yine tribünden izleyen Mardin Valisi Mustafa Yaman, soyunma odasına inerek futbolcuları galibiyetten ötürü tebrik etti. Maç hakkında değerlendirmelerde bulunana Vali Yayan sunları söyledi: ?Ligde sonlara doğru yaklaştıkça maçlar biraz daha sert geçiyor. Zor bir maç oldu ancak bizim kalitemiz daha iyiydi. Aslında ilk yarıda golleri bulmamız lazımdı. Ama olsun yine de seyircinin desteğiyle galibiyet aldık.?

Sportif Koordinatör Halim Duyan da ?Bugün maçımız çok zorlu geçti. Maçın ilk dakikalarında takımımız biraz strese düştü. Ama maçın sonunu iyi tamamladılar. Taraftarlarımız da bugün çok büyük destek verdiler. Sonuçta almak istediğimiz 3 puanı aldık. Önemli olan 3 puanı almak oldu. Rakibimiz Ağrı´yı takip edeceğiz. Kendi sahamızda yenip onların puan kayıplarını bekleyeceğiz.? diye konuştu./resimler/2019-2/24/1709036284393.jpg