Başakspor Yüsksekova´dan 3 puanı 3 golle aldı

Mardin Büyükşehir Başakspor Türkiye BAL Ligi´nde ertelenen mücadelede deplasmanda karşılaştığı Yüksekova Belediyespor´u Ali Koçak, Recep Akkemik ve Abdulkadir Özdemir ?in attığı gollerle 3 - 0 mağlup etti.

Spor 19.03.2020 09:44:03 0
Başakspor Yüsksekova´dan 3 puanı 3 golle aldı

Mardin Büyükşehir Başakspor geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı ve 25 dakikasını 1 kişi eksik oynadığı mücadelede Yusuf Kılıç´ın 35. dakikada attığı golle Siirt İl Özel İdarespor ile 1 - 1 berabere kalmıştı. Sarıl lacivertli takım kötü zemin sebebiyle 18 Mart Çarşamba gününe ertelenen Yüksekova Belediyespor maçı için bu şehre gitti.

Başakspor mutlak galibiyet için çıktığı maçta 3 puana 3 golle aldı. Yine oldukça kötü bir zeminde oynanan müsabakada Can Güven´in takımı, Yüksekova Belediyespor´u Ali Koçak, Recep Akkemik ve Abdulkadir Özdemir ?in attığı gollerle 3 - 0 mağlup etti. Yoluna namağlup devam eden sarı lacivertli takım 3 lig yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

Can Güven futbolcularını böyle motive etti 

Maç öncesi soyunma odasında futbolcularını motive eden tecrübeli teknik adam Can Güven, ?Emeklerimizle, alın terimizle belli mesailer harcayarak buralara kadar geldik. Bugün sadece rakiple değil hava şartları ve başka şartlarla da mücadele edeceğimiz bir gün olacak. Ama yine sonunda gülen taraf olacağız, çünkü bunu hak ediyoruz. Ama bunun için hak edecek bir mücadele ortaya koymamız lazım ki gerisi gelsin." dedi.

Başakspor´un kalesi güven veriyor

Mardin Büyükşehir Başakspor, Spor TOTO BAL Ligi´nde bulunan 11 Grup ve 152 takım arasında, Türkiye genelinde bütün gruplar arasında yer alan takımlar içerisinde kalesinde en az gol gören takım oldu. Mardin temsilcisi oynadığı 20 müsabakada  45 gol atarken kelesinde sadece 4 gol gördü.

Sırada Cizre Serhatspor var

Başakspor ligin 22´inci haftasında 22 Mart Pazar günü saat 13.00´da 21 Kasım Şehir Stadında Cizre Serhatspor´u konuk edecek. Maçın hakemi Mersin Bölgesinden  Burak Doğru olacak.