Bakan Kasapoğlu: Kızıltepe´de spor hamlesi başlatacağız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yolları çukurlarla donatanların 31 Mart´ta halktan kırmızı kart alacaklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu Kızıltepe´de spor hamlesi başlatacaklarını ifade ederek 10 tane mahalleye semt sahası yapacaklarını an

Politika 12.03.2019 23:57:59 0
Bakan Kasapoğlu: Kızıltepe´de spor hamlesi başlatacağız

SELMAN GÜNEŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  yolları çukurlarla donatanların 31 Mart´ta halktan kırmızı kart alacaklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu Kızıltepe´de spor hamlesi başlatacaklarını ifade ederek 10 tane mahalleye semt sahası yapacaklarını anlattı.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi program için Mardin ve ilçelerini gezdi. Ksapoğlu´nun son durağı Kızıltepe´de AK Parti  seçim ve koordinasyon merkezi oldu. Kasapoğlu burada partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililere seslenen Kasapoğlu, ?İnşallah bugüne kadar bizlerin, sizlerin oylarını alıp istismar eden, inşa etmek yerine, yıkmakla, tahribatla uğraşanlara inat 31 Mart günü Şükrü başkanı Kızıltepe´de,  Vejdi  başkanı  Mardin Büyükşehir Belediyesinde göreceğiz. Yolları çukurlarla donatanlar, yolların altına mayın döşeyeneler,  bomba döşeyenler artık 31 Mart´ta sizden o gereken cevabı o kırmızı kartı alacaklar.?  dedi.

Kızıltepe´de spor hamlesi başlatacaklarını belirten Bakan Kasapoğlu, ?Gençlerimizin canına kıyan, ruhuna kıyanlara inat biz gençlerimiz için, yarınlarımız için yatırım yapmaya, inşa etmeye devam edeceğiz inşallah.  Kızıltepe´de spor hamlesi başlatacağız. 31 Mart itibariyle spor hamlesi başlatıyoruz. Kızıltepe´mizin 10 tane mahallesine futbol, voleybol ve basketbol semt sahalarımızı yıl sonuna kadar inşa edeceğiz.  2 adet butik havuzumuzu yine Şükrü başkanımla beraber hediye ediyoruz.? diye konuştu.

AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel, Cengiz Demirkaya ile 25.-26. dönem Milletvekili AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti il başkanı Faruk Kılıç, ilçe başkanı Aydın Yücedağ, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şükrü Cevheroğlu, il-ilçe yöneticileri ve partililer de programda hazır bulundu.

Kasapoğlu programının ardından Kızıltepe´den ayrılarak Mardin merkeze geçti.