Şerif Kunt´tan gazetimize ziyaret

Kızıltepe 2. Amatör Lig ekiplerinden Kızıltepe Gençlerbirliğispor´un tecrübeli futbolcu 70 yaşındaki Şerif Kunt, Yurt Haber Gazetesini ziyaretti.

Spor 23.02.2019 09:12:56 0
Şerif Kunt´tan gazetimize ziyaret

HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz sezon Osmaniye Karaçayspor´da forma giyen 70 yaşındaki Şerif Kunt, Kızıltepe Gençlerbirliğispor´a transfer olmuştu. Kunt ilk maçına kaptan olarak çıkmıştı. 65 dakika sahada ter döken Kunt mücadelesi ile alkış almıştı. Kunt´un takımı 4-2 galip gelmişti. Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi arasında kardeşlik köprüsü de oluşturan Kunt maç günleri Trabzon´dan Kızıltepe´ye geliyor. Tecrübeli futbolcu ve antrenör Şükrü Kılınç, Yurt Haber Gazetesi´ni ziyaret etti. Kunt´u gazetenin muhabirlerinden Serkan Aydoğan ve Selman Güneş karşıladı.

55 yıldır futbolun içerisinde bulunduğunu anlatan Kunt, tek amacının amatör futbolcuların sesi olmak olduğunu söyledi. Kunt, ?Kızıltepe de çok büyük bir genç potansiyeli var. Burada gençler sporu çok seviyor. Kızıltepe´nin bir takımın üst liglerde olması gerekiyor. Bu potansiyel gençlerimizde var. Ama maalesef burada gençlerimizin imkanlarının çok kısıtlı olduğunu görüyorum. Basın mensupları bunu sürekli dile getirmeli ve bu gençlerimize sahip çıkılmalı.? dedi.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Şerif Kunt gazetimize ziyaret