Daha avantajlı olmak için liderlik kursu görüyorlar

Üniversite mezunu gençler liderlik eğitimi alarak kendilerini geliştiriyor.

Eğitim 12.01.2019 10:57:03 0
 Daha avantajlı olmak için liderlik kursu görüyorlar

HABER MERKEZİ

Kızıltepe Belediyesi gençlik merkezinin gençlerie yönelik çalışmaları devam ediyor. Üniversite mezunu gençler iyi bir iş sahibi olmak için liderlik eğitimi alıyor. Kursa gelen gençler bu kursların iş başvurusunda büyük önem taşıdığını söylüyor.

Hepsi üniversiteyi bitirdi. Ama kendilerini eğitmeye devam ediyorlar. Görüntülerin adresi Kızıltepe Belediyesi Gençlik Merkezinin liderlik kursundan. Özel sektör olsun, devlet olsun artık donanımlı insanlar daha çok işe alınıyor. Kızıltepe´deki üniversite mezunu bir çok genç kendini geliştirmek için liderlik eğitimi alıyor. Kursa gelen kursiyerler bu kursta alacakları sertifika ile iş başvurularında kendilerine avantaj sağlayacağını ifade ediyor.

İstanbul üniversitesi Ameliyathane Hizmetleri bölümünden mezun olan Servet İlhan, liderlik kursunun mesleği için çok önemli olduğunu söylüyor. İlhan, ?23 Yaşındayım, gençlik merkezine kendimizi geliştirmek için geliyoruz. Bu sertifikalar MEB onaylı olduğu için ileride devler olsun özel sektör olsun bizim için iyi olacak. Bu sertifikalar özellikle özel sektör için çok önemli oluyor. İş başvurularında bu sertifikaları istiyorlar. Ben sağlıkçı olduğum için hastaneler bu sertifikalar çok önem veriyor.? dedi.

Beden eğitimi mezunu Gökhan Saruhan da kursun avantajlarından bahsederek özellikle kendi bölümü için çok iyi olacağını ifade etti. Saruhan, gençlik ve spor müdürlüğünde iş başvuru yaptıklarında liderlik sertifikasının çok avantaj sağlayacağını kaydetti.