Ahmet Özkan: İsrail´in Filistinli Müslümanlara saldırısı insanlık suçudur

AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan´ın gündeminde İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa´ya saldırısı vardı.

Politika 12.08.2019 18:21:54 0
Ahmet Özkan: İsrail´in Filistinli Müslümanlara saldırısı insanlık suçudur

HABER SELMAN GÜNEŞ

AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan´ın gündeminde İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa´ya saldırısı vardı. Özkan, ?İsrail Mescid-i Aksa´ya saldırdı. İsrail´in Filistinli Müslümanlara yönelik saldırısı açık bir insanlık suçudur. İsrail saldırılarına rağmen Mescid-i Aksa´nın onurunu çiğnetmeyen Filistinli kardeşlerimizle gurur duyuyoruz.? dedi.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı partililerle bayram buluşması programı düzenledi. Artuklu´da bir otelde düzenlenen programda bir konuşma yapan Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, partililerin bayramını kutladı. Özkan, ?Böyle güzel bir günde bizleri bir araya getiren Allah´a ne kadar şükretsek azdır. Rabbim bizleri nice bayramlarda bir araya getirmeyi nasip etsin. MKYK üyemiz Orhan Miroğlu´nun babasının vefatı için baş sağlığı diliyorum. açıklamasını yaptı.

 

AK Parti´nin kişinin dinine, diline mensubiyetine bakmadan herkesime el uzatan bir parti olduğunu anlatan Başkan Özkan, ?Bizler biliyoruz ki İslamiyet her zaman mazlumu ve mağduru kollamayı emreder. ?Komşusu aç iken tok yatmayı asla kabul etmeyen bir peygamberin ümmeti olarak, dünyanın dört bir yanında zulme uğramış kardeşlerimize ne mensubiyetinden, ne ırkından ne dilinden dolayı hatta dinine bakmadan el uzatan bir partiye mensubuz.? şeklinde konuştu.


İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa´ya saldırmasını da eleştiren Özkan, ?Bu bayramda bizleri derinden üzen bir olay yaşanıldı. İsrail Mescid-i Aksa´ya saldırdı. İsrail´in Filistinli Müslümanlara yönelik saldırısı açık bir insanlık suçudur. İsrail saldırılarına rağmen Mescid-i Aksa´nın onurunu çiğnetmeyen Filistinli kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Dünya barış kapısının anahtarının Filistin olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz. Biz liderimizin, güçlünün değil haklının tarafında, zalimin karşısında, mazlumun yanında olduğu için arkasındayız. Onun için AK Parti´deyiz. Dün ne kar liderimizin yanındaysak bugün dünden daha fazla yanındayız.? dedi.