Kızıltepeli Prof. Dr. Faruk Ertaş koronavirüsü yendi

Yakalandığı Kovid-19´u yenen Kızıltepeli Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesinde görev yapan Girişimsel Kardiyolog Prof. Dr. Faruk Ertaş, ?Sağlığın büyük bir servet olduğunu insan kaybedince insan daha iyi anlıyormuş.? dedi.

Sağlık 27.09.2020 15:17:08 0
 Kızıltepeli Prof. Dr. Faruk Ertaş koronavirüsü yendi

Yakalandığı Kovid-19´u yenen Kızıltepeli Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesinde görev yapan Girişimsel Kardiyolog Prof. Dr. Faruk Ertaş, ?Sağlığın büyük bir servet olduğunu insan kaybedince insan daha iyi anlıyormuş.? Dedi.

 

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulmasının ardından gördüğü tedaviyle hastalığı yenen Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesinde görev yapan Girişimsel Kardiyolog Prof. Dr. Faruk Ertaş, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Sağlığın büyük bir servet olduğunun altını çizen Ertaş, ?Değerli dostlarım, arkadaşlarım uzun bir süredir dünyamızı, ülkemizi etkileyen Kovid-19 salgınından ben de nasibimi aldım. İyi ve kötü geçen gülerin ardından şükür şuan atlatmış durumdayım. Bu süreçte arayan soran o anki şartlardan dolayı dönemediğim, bana destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Sağlığın büyük bir servet olduğunu insan kaybedince insan daha iyi anlıyormuş. Lütfen sizde gerekli bilimsel tedbirler çerçevesinde, kurallara azami riayet ederek kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun. Saygı ve duayla.? açıklamasını yaptı.