MARDİN ATLETİZM SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı ?´SODES´´ Projesi, Mardin Valiliği SODES koordinasyonubirimi, Mardin Atletizm Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülmekte olan ?´Kadim Şehrin Sportmen Gençleri´´ Projesi desteği ile seçilen sp

Spor 12.06.2018 12:19:56 0
 MARDİN ATLETİZM SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG ŞAMPİYONU OLDU

?´Kadim Şehrin Sportmen Gençleri´´ SODES projesi kapsamında Kasım ayında Mardin İl Milli Eğitim ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün desteğiyle Artuklu genelinde bulunan okullarda atletizm seçmeleri yapılarak sporculara destek verilip çalışmalara başlandı. Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Bölgesel TAF ligi U14 küçük erkekler yarışmaları Şanlıurfa ilinde yapıldı. Yarışmalara farklı illerdenkatılan 18 takım 108 sporcu arasından, Mardin atletizm spor kulübü toplam 9 madalya kazanarak topladığı 100 puan ile Bölgesel TAF ligi şampiyonluk kupasını kazandılar. Kulüp başkanı Mehmet Münir Cura yaptığı açıklamada Şanlıurfa´da düzenlenen TAF liginde elde edilen başarıdan dolayı Milli takım Antrenörlerimiz önemli bir emeği ve destekleri oldu. Antrenör ve sporcularımı kutluyorum. Kulüp başkanı Cura özellikle Atletizm branşındafarklı kategorilerde,Türkiye Atletizm Federasyonu düzenlendiği yarışmalar ve liglere Kulübümüz katılarak elde ettiği önemli başarılar ve alt yapıya ciddi anlamdasporculara destek verildiğinden dolayı Ülkemizde marka bir kulüp olmuştur.

    Atletizm branşında alt yapı konusunda desteğin iMardin atletizm spor kulübünesağlayan başta Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı, Mardin Valiliği, SODES koordinasyon birimine, çalışmalarımızın en önemli paydaşları olan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Anafartalar ortaokulu ve SelehaddinEyyübi ortaokulu yöneticilerine, Derneğimiz yönetim kurulu adına teşekkür ederiz.