15 Temmuz Şehidinin Oğluna Sünnet Töreni

15 Temmuz 2016´daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit edilen Erkan Yiğit´in 7 yaşındaki oğlu Recep Tayyip Yiğit için sünnet töreni düzenlendi.

5.10.2018 13:29:16 0
15 Temmuz Şehidinin Oğluna Sünnet Töreni

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kültür Merkezi´ndeki törene Yiğit, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna´nın tahsis ettiği makam aracıyla geldi. Kur´an-ı Kerim tilavetinin ardından seymenler gösteri sundu.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, sünnet olan Yiğit´i tebrik etti.


Amca Hakan Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutlu olduklarını belirterek, şehit kardeşinin ailesine sahip çıkan devlet büyüklerine teşekkür etti

Sünnet törenine  İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Aile ve Çalışma Bakan Yardımsı Ahmet Koca, Cumhurbaşkanlığı Daire Başkanı Ahmet Minder, Cumhurbaşkanı Danışmanı  İbrahim Sönmez, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Başkanları, Şehit ve Gazi aile yakınları, Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi Yönetimi ve Anadolunun her bir köşesinden gelen Ak Ocaklar Derneği İl ve İlçe başkanları ve Mardin´den Temereka Aşireti Kanaat Önderi Şahabettin Kılıçaslan ve heyet katıldı.