370 Sporcuya Spor Malzemesi Dağıtıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında yaz spor okullarında ücretsiz kurs gören sporculara malzeme dağıttı.

Spor 24.08.2021 10:29:00 0
370 Sporcuya Spor Malzemesi Dağıtıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Sorumluluk Belediyenin ilgili kurumlarıyla hafta içi ve hafta sonu olmak üzere düzenlendiği futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi kurslarına 7-14 yaş ve 14-18 yaş grubu çocuklar kayıt yaptırdı. Futbol branşında 130, basketbol branşında 100, voleybol branşında 100 ve masa tenisi branşında 40 sporcu olmak üzere 370 öğrenci bu branşlardaki faaliyetlere katıldı. Yaz spor kurslarına katılan, tüm öğrencilere tişört, şort, tozluk, ayakkabı, top, raket gibi toplamda bin 380 parça spor malzemesi Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kamor Spor Tesislerinde düzenlenen törende malzemeleri sporculara vererek, onlarla sohbet etti.

Malzeme dağıtım töreninden sonra basına açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Demirtaş, çocukların pandemi sürecinde sürekli evde kalmanın verdiği sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Demirtaş, “Çocuklarımız stres atmak istiyorlar. Yaz spor okullarında çocuklarımız sadece zaman geçirmiyor. Yeteneklerine göre farklı spor branşlarına onları yönlendiriyoruz, eğitiyoruz ve boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Yeteneklerine göre onlara profesyonel hocalarımızla destek oluyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Sporcuya Malzemesi Dağıtıldı