4. geleneksel Movapark stantranç turnuvası başladı

Movapark alışveriş ve yaşam merkezinin geleneksel satranç turnuvası start verdi.

Yaşam 17.11.2018 11:02:49 0
4. geleneksel Movapark stantranç turnuvası başladı

Movapark AVM´nin 4.´süne ev sahipliği yaptığı satranç turnuvası müsabakaları iddiaları sporcuları misafir edecek.Mardin´in ilk alışveriş ve yaşam merkezi Movapark AVM, heyecan dolu etkinliklere yer vermeye devam ediyor.

 

Movapark´ın zihinlere kazınan satranç turnuvası müsabakaları 17-18 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Movapark sinema katı kültür sanat alanında her yaştan sporcuya açık olarak gerçekleşecek turnuva şimdiden katılımcıları heyecanlandırmaya başladı.

 

Movapark,Mardin Satranç Federasyonu ve İl Spor Müdürlüğü katkılarıyla 4.kez düzenlenenturnuva 7-12 Yaş Kız- Genel, 13-18 yaş Kız-Genel, 18 yaş ve üzeri genel olarak toplamda5 kategoride veil genelinde yaklaşık 250 katılımcının kayıt yaptığı turnuvada öğrenciler dereceye girebilmek için kıyasıya yarışacaklar.Dereceye giren ilk 5 yarışmacı 200.-TL hediye çeki, ikinci olan yarışmacılar 150.-TL hediye çeki ve 3. olan yarışmacılar 100.-TL hediye çekleri ile ödüllendirilecekler.Katılım yapan diğer yarışmacılara, My Play, Poligon, Go-Kart Bowling bileti ve çeşitli eğlence paketleri hediye edilecek.Kıyasıya mücadele sonucunda şampiyon olan sporcular yapılacak ödül töreni ile hediyelerine kavuşacaklar.

 

Movapark´ın satranç turnuvası heyecanını birlikte paylaşmaya tüm halkımızı bekliyoruz.

 

 

Etkinlikleri www.movapark.com.tr sitesinden görebilirsiniz.