5.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk turnuvası plaket töreni

5.İnternational Best Of Masters Championshıp Cup Tournament- 5.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası Plaket Töreni düzenlendi.

Spor 11.05.2023 09:15:00 0
5.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk turnuvası plaket töreni

 

Plaket töreninde, turnuva katılımcısı 32 takıma plaketleri organizasyonu düzenleyen ECO TOUR ve FANATIC TOUR yetkilileri ile plaket törenine özel olarak davet edilen eski futbolcular ve önemli spor adamlarınca takdim edildi.

Sueno Hotel Beach Çınar 2 çok amaçlı Salonunda düzenlenen ve Turnuva Genel Koordinatörü Yılmaz Börükoçin tarafından sunulan plaket töreni, ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle depremde hayatını kaybedenlerin anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

Törene organizasyonu düzenleyen ECO TOUR Y.K.Başkanı Şirin Ecevit Talva Eco Tour Organizasyon Ekibi yetkilileri, Fanatıc Tour Y.K. Başkanı M.Hakan Onkur ve katılımcı 32 takımın Başkanları ve idarecilerinin yanı sıra, plaketleri takdim etmek üzere eski futbolcular, Mustafa Özer, Cem Karaca, Zeki Yılmaz ve Erhan Albayrak’ın yanı sıra Cem Aktaş, Gündaş Köse, Mehmet Kaya, Şükrü Keskin, Bülent Seyhan, Salih Karalar gibi Spor Adamlarının içinde bulunduğu davetliler katıldılar.

Törende Eco Tour ve Fanatıc Tour yetkilileri, eski önemli futbolcular ve spor adamlarınca 32 takım temsilcisine özel plaketleri takdim edilirken, Organizasyon Komitesi ECO TOUR Y.K. Başkanı Şirin Ecevit Talva ise turnuvalarına katılım gösteren takımlara teşekkür konuşması yaptı.

Plaket Töreninde ayrıca, Masterler Organizasyonlarına emek vermiş önemli isim Fanatıc Tour Y.K. Başkanı M. Hakan Onkur’a ECO TOUR Y.K. Başkanı Şirin Ecevit Talva tarafından Özel Plaket sunumunda da bulunuldu.

Plaket Töreni, toplu foto çekimiyle sona erdi.