7 ilçede elektrik kesintisi duyurusu

Mardin’in Kızıltepe, Artuklu, Derik, Nusaybin, Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerinde Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde birçok mahallede gün boyu elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı.

Gündem 25.06.2022 10:13:00 0
7 ilçede elektrik kesintisi duyurusu

Mardin Valiliği, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Mardin il Müdürlüğü tarafından yapılacak kesintiler ile ilgili yaptığı duyuruda, Dicle EDAŞ tarafından yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Yaşanacak elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler ve tarih ile saatleri şu şekilde.

DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından bildirilmiştir.

 

DUYURU: 1

Dikmen-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F 14 Alanlı, F7 Çadırlı, F18 Atlı, F 16 Denktaş ve F 17 KanatIı fiderleri üzerinde bulunan trafolarda Sistem Yönetimi ve Otomasyon birimi ekiplerince akım trafosu testi, gerilim trafosu testi, kesici kontak geçiş testi ve toprak rölesi testi çalışmaları yürütüleceğinden 23.06.2022 Perşembe günü 09 00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Bağrıbütün ve Büyükayrık Mahalleleri.

Derik İlçesinden; Adak, Ahmetli, Alanlı, Alibey, Atlı, Balova, Beşbudak, Boyaklı, Çadırlı, Çağıl, Çataltepe, Denktaş, Doğancı, Hayırlı, İncesu, Karataş, Kocatepe, Konak, Kovalı, Kovanlı, Kuyulu, Ortaca Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 2

Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F12 Alakuş, F6 Taşlıca, F7 Konuklu ve F13 Ofis fiderleri üzerinde bulunan trafolarda Özel Müşteriler ekipleri tarafınca yapılacak okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 23.06.2022 Perşembe günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akdoğan, Alakuş, Arıklı, Atmaca, Beşik, Büyükboğaziye, Büyükdere, Cantaşı, Çanaklı, Çatalca, Çetinkaya, Demirkapı, Konuklu, Köprübaşı, Körsu, Küçükboğaziye,  Odaköy, Ofis, Otluk, Tarlabaşı, Taşlıca ve Tosunlu Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 3

Kızıltepe-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F15 Şenyurt ve F16 Akalın fiderleri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 24.06.2022 Cuma günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akalın, Akyüz, Altıntoprak, Aslanlı, Beşevler, Doyuran, Eşme, Fındıktepe, Tanrıverdi, Yaşarköy, Çamlıdere ve Şenyurt Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 4

Dikmen-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F6 Yayıklı fideri üzerinde bulunan trafolarda Özel Müşteriler birimi tarafınca yapılacak okuma-bakım çalışmaları nedeniyle söz konusu fiderde 24.06 2022 Cuma günü 13:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden: Akkoç, Büyükayrık, Güngören, Küçükayrık, Sürekli, Yayıklı, Yumurcak Mahalleleri.

Derik ilçesinden: Gölbaşı Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 5

380 kV Kızıltepe Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F1 Çetinler ve F4 Akdoğan fiderleri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma-bakım çalışmaları nedeniyle söz konusu fiderlerde 25.06.2022 Cumartesi günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akalın, Aktepe, Ataköy, Elmalı, Eğmirli, Eşme, Güçlü, Rıhanı, Saruhan, Çamlıca, Çağıl, Çetinler, Şenyurt, Akziyaret, Atmaca, Büyükdere, Demirci, Demirler, Dora, Dunaysır, Eroğlu, Erikli, Esenli, Hacıyusuf, Hocaköy, Kahraman, Karakuyu, Kılduman, Koçlu, Timurçiftliği, Ulaşlı, Çakır, Çanaklı, Çaybaşı Mahalleleri ve Artuklu İlçesinden; Tozan Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 6

Mardin-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F19 Savur fiderinin AOB birimi tarafınca enerjilendirme çalışmaları nedeniyle 25.06.2022 ve 26.06.2022 günleri 05:00-15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Savur İlçesinden: Akyürek, Armutalan, Bağyaka, Başağaç, Başkavak, Bengüsu, Dereiçi, Durusu, Erkuran, Gölbaşı, Harmantepe, Kaplan, Kayacıklar, Kayatepe, Kırbalı, Koşoyulu, Ormancık, Safa, Sancaklı, Serenli, Seydın, Sürgücü, Tokluca, Yaylayanı, Yenilmez, Üçerli, Üçkavak, İçören Mahalleleri Ömerli İlçesinden;Cevizpınarı, Kabala Mahalleleri ve Ömerli İlçesinden; Alıçlı, Anıttepe, Beşikkaya, Cumhuriyet, Duygulu, Göllü, Harmankaya, Havuzbaşı, Işıkdere, Kayabalı, Kayadere, Kayagöze, Kayaüstü, Kaynakkaya, Kocakuyu, Kömürlü, Mutluca, Ovabaşı, Pınarcık, Salihköy, Tavuklu, Taşlıca, Tekkuyu, Topdere, Topağaç, Yaylatepe, Yeni, Çalışan, Çatalyurt, Çayıralanı, Çimenlik, Özdaş, Ünsallı, İkipınar, ikitepe, Şafak Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 7

Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F12 Alakuş, F6 Taşlıca, F7 Konuklu ve F13 Ofis fiderleri üzerinde bulunan trafolarda Özel Müşteriler ekipleri tarafınca yapılacak okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 26.06.2022 Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Akdoğan, Alakuş, Arıklı, Atmaca,  Büyükdere, Cantaşı, Demirkapı, Konuklu, Köprübaşı, Odaköy, Otluk, Taşlıca ve Çatalca Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 8

Mardin-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F1 Ortaköy fideri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 26.06.2022 Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Artuklu İlçesinden: Boztepe, Eryeri, Hatunlu, Kumluy, Nur, (akıncı), Ortaköy, Yaylı, Yolbaşı, Yukarıhatunlu ve Çiftlikköy Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 9

Mardin-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F4 Sulak fideri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 26.06.2022 Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Artuklu İlçesinden: Ahmetli, Ambar, Aytepe, Aşağıyeniköy, Dara, Düzlük, Esentepe, Güneyli, Saraşoğlu, Sulak, Tandır, Tilkitepe, Yandere, Yenice, Yeniköy, Yukarıyeniköy Mahalleleri.

Nusaybin İlçesinden; Yandere, Mahallesi Ömerli İlçesinden; Sulakdere ve Yeşilli İlçesinden; Alıçlı Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

 

DUYURU: 10

Mardin-1 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F16 Ömerli fideri üzerinde bulunan trafolarda OSOS ekipleri tarafınca yapılacak olan okuma-bakım çalışmaları nedeniyle 26.06.2022 Pazar günü 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Savur İlçesinden: Akyürek, Armutalan, Bağyaka, Başağaç, Başkavak, Bengüsu, dereiçi, Durusu, Erkuran, Gölbaşı, Harmantepe, Kaplan, Kayacıklar, Kayatepe, Kırbalı, Koşoyulu, Ormancık, Safa, Sancaklı, Serenli, Seydın, Sürgücü, Tokluca, Yaylayanı, Yenilmez, Üçerli, Üçkavak, İçören Mahalleleri.

Ömerli İlçesinden; Alıçlı, Anıttepe, Beşikkaya, Cumhuriyet, Duygulu, Göllü, Harmankaya, Havuzbaşı, Işıkdere, Kayabalı, Kayadere, Kayagöze, Kayaüstü, Kaynakkaya, Kocakuyu, Kömürlü, Mutluca, Ovabaşı, Pınarcık, Salihköy, Sivritepe, Tavuklu, Taşlıca, Tekkuyu, Topdere, Topağaç, Yaylatepe, Teni, Çalışan, Çatalyurt, Çayıralanı, Çimenlik, Özdaş, Ünsallı, İkipınar, ikitepe, Şafak Mahalleleri.

Yeşilli İlçesinden; Bülbül, Ovaköy, Uuznköy Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.


Anahtar Kelimeler: ilçede elektrik kesintisi duyurusu