81 ilden yöresel tatlar ve gıda fuarı MOVA Park´ta

MOVAPark´ta kurulan yöresel ürünler fuarı ziyaretçilerin büyük ilgisini görmeğe devam ediyor. ?Grup Abdal? açık havada fuar müşterilerine ve sevenlerine konser verdiği fuar Pazar gününe kadar açık kalacak.

17.01.2018 09:20:24 0
81 ilden yöresel tatlar ve gıda fuarı MOVA Park´ta

12 Ocakta açılan ve 81 ilden değişik tatların ve gıda ürünlerinin tezgahlarda yerini aldığı Yöresel ürünler fuarı 21 Ocak´a kadar açık olacak fuarın organizatörleri tarafından Movapark ve Fuar müşterilerine yönelik birde ücretsiz konser organize edildi.  Grup Abdal´ın sahne aldığı açık hava konseri ziyaretçilerin ve müzikseverlerin büyük ilgisini gördü. İzleyenlerin de şarkılara eşlik ettiği konsere gelenler zevkli bir zaman geçirdiği yöresel ürünler ve gıda fuar alanı renkli görüntülere sahne oldu.

Organizatörlüğünü Nurettin Özcan ile Ömer Fatih Ergül´ün yaptığı yöresel ürünler ve gıda fuarı müşterilerin büyük ilgisini çekerken, ziyaretçilerin bir çok ürünü aynı mekanda bulmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek belli aralıklarla bu tür fuarların açılmasından yana olduklarını belirttiler.

12-21 Ocak tarihleri ve 10:00 - 21:00 saatleri arasında açık olacak yöresel ürünler ve gıda fuarında Tokat, Kayseri, Isparta, Aydın, Trabzon, Maraş, Bursa, Giresun, Çorum ve Mardin illeri başta olmak üzere 81 ilden getirtilen gıdalar müşterilerin beğenisine sunuluyor. Fuar alanında en dikkat çekici taze üretilen Pişmaniye olurken, bal, sucuk, salça ve baharat çeşitleri ile tuz lambası diğer ilgi gören ürünler oluyor.