İl Başkanı Kılıç, Sivil Ayağın Önemini Bilerek Hareket Ediyoruz

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, il ve ilçe yönetim kurullarından oluşan heyet eşliğinde yakın zamanda seçimleri tamamlanan oda başkanlarını ziyaret ettiler.

Politika 14.02.2022 12:00:00 0
                 İl Başkanı Kılıç, Sivil Ayağın Önemini Bilerek Hareket Ediyoruz

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Oda seçimlerini tamamlayarak başkanlığa yeni seçilen ya da güven tazeleyen değerli oda başkanlarımızı ziyaret ettik. Başkanlarımıza tebriklerimizi sunarak Mardin adına hayırlı hizmetlerde bulunmaları temennisinde bulunduk. Oda başkanları ve yönetimleriyle çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Kendilerinden aldığımız temenni, eleştiri ve izlenimleri inşallah rapor haline getirdikten sonra Ankara’da gerçekleştireceğimiz genişletilmiş il başkanları toplantısında ilgili mercilere ulaştıracağız.” 

İl Başkanı Kılıç, “AK Parti olarak sivil ayağın önemini bilerek hareket ediyoruz. Halkımızın nabzını ve durumunu en iyi bilen mercilerin başında bulunan sivil toplum kuruluşlarının önerileri çerçevesinde birçok atılımı gerçekleştirerek vatandaşımızın gönlünde yer ediniyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte de ziyaretlerimiz devam edecektir. Aynı şekilde sorun ne olursa olsun sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcilerini AK Partimizde ağırlamaktan da büyük onur duyacağız.”