Kütahya Gediz İlçe Belediye Başkanı’nın kızı Kızıltepe’ye gelin geldi

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın kızı Nurgül Akçadurak Kızıltepe’de Aydoğan ailesine gelin olarak geldi.

Yaşam 3.07.2021 09:38:00 0
 Kütahya Gediz İlçe Belediye Başkanı’nın kızı Kızıltepe’ye gelin geldi

Kızıltepe’de Emereka Aşireti Aydoğan ailesinden Ticaret ile Ziraat işleri yapan İbrahim Aydoğan'ın oğlu ziraat mühendisi Mustafa Aydoğan, Kıbrıs’ta üniversite okurken tanıştığı Kütahya Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın kızı öğretmen olan Nurgül Akçadurak ile Kızıltepe’de dünya evine girdi. pandemiden dolayı kısıtlı davetlilerin katıldığı düğünde konuklar yöresel müzik eşliğinde doyasıya halaylar çekerek eğlendiler,

Kızıltepe'de Azra Gold düğün salonunda hayatlarını birleştiren Akçadurak ve Aydoğan çiftinin mutluluklarına aileleri ve davetliler de ortak oldu.

düğün sahibi İbrahim Aydoğan " bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan akraba ve dostlarımıza teşekkür ederiz Kütahya dan gelen misafirlerimiz başta Başkan Muharrem Akçadurak olmak üzere buralara geldikleri için teşekkür ediyorum"   Yaklaşık iki saat süren düğün merasiminden sonra Akçadurak ve Aydoğan aileleri hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yurt Haber Gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz