MAÜ Rektörü öğrencileri karşıladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi nedeniyle uzun süre uzaktan öğrenim gören öğrenciler,  YÖK’ün yüz yüze eğitime geçilmesi kararı ile birlikte bugün öğretime başladı.

Eğitim 27.09.2021 14:57:00 0
 MAÜ Rektörü öğrencileri karşıladı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar Merkezi Kampüste öğrencileri karşılayarak öğrencilere “hoş geldiniz” dedi.
Bayram havasında karşılanan öğrencilere şeker, kolonya ve MAÜ logolu maske dağıtıldı.  Sabahın erken saatlerinden itibaren kampüsü gezerek, ders öncesi öğrenciler ile bir araya gelen Özcoşar, kampüsün öğrenciler ile buluşmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti.

 Akademik yılın sağlıklı bir şekilde devam etmesini temenni eden Özcoşar, 

“Öğrencilerimiz ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Pandemi kuralları çerçevesinde tüm kampüsümüz hijyen, mesafe vb. kuralların uygun hale getirildi. Öğrencilerden ricamız belirtilen kurallara eksiksiz riayet etmesidir. Tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Sağlıklı bir öğrenim yılı diliyorum. Dilek, öneri ve şikâyetleriniz konusunda kapım her zaman açık. Sizlerin derdi benim derdimdir.” dedi.

Merkezi Kampüs alanında bulunan kantin, yemekhane ve ortak alanları gezen Özcoşar, kampüs kullanım yerlerinin hijyen konusunda titizlikle dikkat edilmesinin öğrenimin sürekliliği için elzem olduğunu bir kez daha vurguladı. 

Edebiyat Fakültesi kantininde öğrencilere ikramda bulunan Özcoşar, öğrencilerin talep ve önerilerini dinledi. Özcoşar, öğrenciler ile yaptığı samimi sohbetleri ile öğrencilerin gönlünde taht kurdu.  
Barınma sorununu çözülmesi noktasında Valilik ve Üniversite ortaklığında çoğu öğrencinin kalacak yer sorununu çözdüklerini söyleyen Özcoşar, öğrencilerin her türlü sıkıntılarına hızlı çözüm üreteceklerini ifade etti. Ayrıca Kampüs içerisinde ring hizmetinin de başladığını da belirtti. 


Anahtar Kelimeler: Rektörü öğrencileri karşıladı