Vali Akkoyun Kızıltepe Alakuş Mahallesini ziyaret etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Alakuş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem 19.01.2024 11:30:00 0
 Vali Akkoyun  Kızıltepe  Alakuş Mahallesini ziyaret etti

Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Alakuş Mahallesini ziyaret eden Tuncay Akkoyun,  Alakuş Mahalle Muhtarı Kazım Yusufoğlu ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek mahalleleri ile ilgili talepleri dinledi. 

Ardından Vali Akkoyun, Kızıltepe İlçesine bağlı Kırsal Çatalca Mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı Ali Karakuş ve mahalleliler tarafından karşılanan Akkoyun  vatandaşlarla hasbihal ederek talep ve önerilerini dinledi, Çatalca'da  yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları anlattı.

Vali Akkoyun, "Görevimizin, gayretimizin, çalışmamızın temel amacı siz değerli hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet vermektir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.

 

Tuncay Akkoyun'a ziyarette, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Şahin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ve Kurum Müdürleri eşlik etti.