Abdulkadir Tutaşı: Beklentilere cevap verecek şekilde çalışmalar yapıyoruz

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı 6 ay içinde vatandaşların beklentilerine cevap verecek şekilde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Gündem 3.10.2019 10:36:25 0
Abdulkadir Tutaşı: Beklentilere cevap verecek şekilde çalışmalar yapıyoruz

Artuklu Belediyesi vatandaşların beklentilerine cevap veren bir yapıda çalışmalarına devam ediyor. 6 ay içinde ilçe adeta bir şantiye alanına dönerken, Artuklu Belediyesi yetkisi alanında olan tüm problemleri çözmek adına yoğun bir çaba sarf etti. Sorunlar sıralamasında ilk sırada yerini alan yol konusunda da aktif bir çalışma sergileyen Belediye, on binlerce vatandaşın en çok istediği konuların başında gelen yol sorunu ile ilgili önemli adımlar attı. Bu konuda neredeyse hiç yolu olmayan bölgelerde bile önemli çalışmalar yapılırken, kırsal mahalleler de unutulmadı.

Şantiye alanına döndü

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Hemşehrilerimiz istedi, biz de yerine getirdik? dedi. Bu düşünceler ile çalışmalara devam edeceklerini dile getiren Tutaşı, ?Görevi almamızın üzerinden 6 ay geçmesine rağmen ilçemizin sorunları ile hemhal olup hemen çalışmaları başlattık. Vatandaşlarımız ile sürekli iç içe olduk ve sorunları onlardan dinledik. Çıkardığımız yol haritası ile de ilçemizi bir şantiye alanına çevirdik. Özellikle yollar konusunda büyük adımlar attık. Günden güne büyüyen şehrimizin yolları konusunda sıkıntısı olduğunu tespit ettik. Bu noktada her mahallemizde başarıyla çalışmalar sağladık? ifadesini kullandı.

Rakamlara yansıdı

Başarının rakamlara da yansıdığını anlatan Tutaşı, ?6 ay içinde 1000 bin metrekarenin üstünde parke döşemesi yaptık. Yine birçok mahallemizde asfalt çalışmaları yapıldı ve yapılıyor. Kırsal mahallerimizde de aynı hassasiyet ile çalıştık. Yol çalışmalarımızda on binlerce hemşehrimizin mutlu olmasına vesile olduk. Biz aynı titizlikle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaşanabilir bir Artuklu için mücadelemiz sürecek? diye konuştu.