Abdulkadir Tutaşı: Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, sosyal belediyecilik anlamında da aktif çalışmalar yaptıklarını kaydederken, ?Özellikle dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında oluyoruz? dedi.

Yaşam 12.12.2019 09:28:10 0
Abdulkadir Tutaşı: Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, sosyal belediyecilik anlamında da aktif çalışmalar yaptıklarını kaydederken, ?Özellikle dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında oluyoruz? dedi.

Artuklu Belediyesi ilçede her yönüyle çalışmalara başarılı bir şekilde devam ediyor. Gönül belediyeciliğini en anlamlı bir şekilde inşa etmek için çaba veren Belediye, sosyal çalışmaları da önemseyen işler yapıyor. Bu bağlamda engelli vatandaşlara akülü araba şarj noktaları ve engelli arabası temini yapan Belediye, yatalak hastalara da hasta yatağı sağlanması gibi hizmetler gerçekleştiriyor. Aynı zamanda çocukların ve gençlerin spora yönelmeleri için de çaba veriliyor. Bu düşünceler ile Yukarı Yeniköy Mahallesi´nde yer alan ilkokula da basketbol potası kuruldu.

Dezavantajlı vatandaşların yanındayız

Çalışmalar hakkında bilgi veren Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ?Amacımız sosyal belediyeciliği de en anlamlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmektir? dedi. Başkan Tutaşı, ?Görevde olduğumuz kısa zaman diliminde durmaksızın çalışarak ilçemizin gelişimi içi sürekli sahada olduk. Vatandaşlarımızın düşüncelerini dikkate alan bir yapıda Artuklu´nun problemlerini yok ediyoruz. Öte yandan sosyal belediyeciliği de en anlamlı şekilde ifa ediyoruz. Dezavantajlı vatandaşlarımızın her zaman yanında yer alıyoruz. Yaşlılarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, engellilerimizin ve kadınlarımızın mutlu olacağı projeleri hayata geçiriyoruz? diye konuştu.

Hassasiyetimiz devam edecek

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Tutaşı, ?Bilindiği gibi gençlerimiz bilgi evimizden maksimum seviyede faydalanırken, kadınlarımız da mahalle konaklarımızda meslek öğreniyorlar. Bunun yanında geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız için çaba vermeyi sürdürüyoruz. Yakın zamanda ilçemizde 10 spor tesisi ve 1 yarı olimpik yüzme havuzunu hayata geçireceğiz. Okullarımızda da evlatlarımızın sporla yoğrulmasını istiyoruz. Bu düşünceden hareketle Yukarı Yeniköy Mahallesi´nde yer alan ilkokulumuzda basketbol potası kurarak çocuklarımızı spora yönlendirdik. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için de çaba verdik. Geçtiğimiz günlerde iki adet akülü araba şarj istasyonun kurduk. Yatalak olan hastalarımıza hasta yatağı desteği sağladık. Engelli aracı ihtiyacı olanları da unutmadık. Bu hassasiyetlerimiz devam edecek? ifadesiyle sözlerine son verdi.