Abdülkerim Adam OSB,'yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye Başkan adayı Abdülkerim Adam, Mardin Organize Sanayi Bölgesi ( OSB )'yi ziyaret etti

Gündem 22.03.2024 15:58:00 0
Abdülkerim Adam OSB,

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Adam Mardin Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Akkuş, Azunlar ve Bakay Tekstillerini ziyaret etti.

Başkan adayı Adam'ın ilk durağı  Mardin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (OSB) oldu. Başkan adayı Adam'ı Mardin Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nasır Duyan karşıladı. Duyan OSB'nin sorunlarını dile getirirken Abdülkerim Adam sorunları dinleyerek notlarını aldı. Mardin Organize Sanayi Bölgesi ve istihdam için projelerini anlattı.

" Gençlerimize daha fazla istihdam sağlayacağız "

Abdülkerim Adam Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nasır Duyan'dan Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler aldı. Başkan adayı Adam projelerini anlatarak " Mardin'de bulunan gençlerimize daha fazla iş istihdamı sağlayacağız. Bizim memleketin gençleri, artık çalışmak için şehir dışına gitmelerine gerek kalmayacak" mesajını verdi.

Mardin Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Başkan adayı Adam'ın ikinci durağı Akkuş Tekstil oldu. Başkan adayı Abdülkerim Adam'ı Akkuş Tekstil müdürü İbrahim Batuk karşıladı. Karşılamanın ardından tekstil atölyesini gezdirdi. Artuklu Belediye Başkan adayı Adam çalışanlara kolay gelsin dileklerini iletti.

Abdülkerim Adam daha sonra Azunlar Tekstil'i ziyaret etti. Azunlar Tekstil Genel Müdürü Ahmet Azun, başkan adayını karşılayıp tekstil atölyesini gezdirdi. Atölye hakkında bilgiler alan Adam bu bölgede daha fazla istihdam sağlayacağını belirtti.

Başkan adayı Adam, son olarak Bakay tekstil atölyesini, Bakay tekstil Genel Müdürü Aziz Bakay önderliğinde gezdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye Başkan adayı Abdülkerim Adam, Artuklu da gençler ve kadınlar için daha çok iş alanı ve istihdamı sağlayacaklarını ifade ederken, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Başkanı Nasır Duyan, Mardin Tekstilciler Derneği Başkanı ve Azunlar tekstil yönetimi Ahmet Azun, Akkuş Tekstil yönetimi İbrahim Batuk ve Bakay Tekstil Yönetimi Aziz Bakay'a teşekkür ederek, bol kazançlar diledi.


Anahtar Kelimeler: Abdülkerim ' ziyaret