Abdülkerim Adam pazarda vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Abdülkerim Adam, semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Politika 23.03.2024 20:22:00 0
Abdülkerim Adam pazarda vatandaşlarla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Artuklu belediye başkan adayı Abdülkerim Adam, Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı ravza caddesi, Yenişehir Mahallesinde kurulan semt pazarında bulunan pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Sevgiyle karşılanan adama ilgi yoğundu. Pazar da vatandaşlar Başkan adayı Adam'ı görünce ' sizleri ve daha önce yaptığınız projeleri biliyoruz ' diyerek sevgiyle karşıladılar.

Esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulunan adam, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaş hayat pahalılığından dolayı dert yanarken, esnaflar da bu durumun ellerinde olmadığını ve Akaryakıt fiyatları, nakliye, işçi fiyatlarından dolayı pahalı olduğunu vurguladılar. 

Daha sonra kıymetli pazar esnafımız kapalı semt pazarı istediklerini bildirdiler. Kışın soğuk olduğunu, yaz aylarında ise ürünler güneşten dolayı zarar gördüklerini ifade ettiler.

Bu durumla ilgili açıklamalarda bulunan Adam;" esnaf ve vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz. Bizler de halkın içindeyiz. Esnaflarımız için de ciddi projelerimiz var. Esnafımız ve vatandaşlarımız  daha rahat alışveriş yapsınlar diye kapalı ve modern  semt pazarları kuracağız. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Artuklu ilçemiz için ciddi bir değişim gerekiyor. Bizler bu değişimin öncüsü olacağız.  Değerli halkımızın sorunlarını biliyoruz.  Projelerimizle birlikte  Artuklu ilçemiz daha güzel yarınlar diliyorum" dedi.