Abdullah Erin: Samimiyet ile kazanacağız

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, iş insanlarını Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaret ederek, fabrika çalışanlarıyla hasbihal etti. Erin, seçimi samimiyetle kazanacaklarını söyledi.

Politika 28.02.2024 16:53:00 0
Abdullah Erin: Samimiyet ile kazanacağız

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçim’lerine hummalı bir şekilde hazırlanan AK Parti’nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, iş insanlarını fabrikalarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarda çalışan işçilerle de ayaküstü hasbihal eden Abdullah Erin, samimiyet ile kazacaklarının mesajını verdi.

Erin, sosyal medya hesabı üzerinden ziyaretine ilişkin şu bilgileri paylaştı: Azim Grup Holding YKB Orhan İlhan ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakan yardımcımız, Fatih Metin beyefendi ile bir araya geldik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu dil gönülden sevenlerin, samimiyet dili. Kızıltepe Onur Tekstil ailesine konuk olduk. YKB Bilal Kaya ve kıymetli personellerine misafirperverliklerinden ötürü sonsuz teşekkürler. Hemşehrilerimiz ile aramıza, ilmek ilmek köprüler kuruyoruz. Kızıltepe Safa Motors YKB Musa Gökçen’e konuk olduk. Misafirperverliklerinden dolayı, kendilerine sonsuz teşekkürler. Samimiyet ile kazanacağız.”


Anahtar Kelimeler: Abdullah : Samimiyet kazanacağız