Abdullah Erin sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Mardin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bülent Bilben ve sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Politika 1.02.2024 23:06:00 0
Abdullah Erin sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, il ve ilçe teşkilatlarından oluşan heyetle Mardin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bülent Bilben ve sanayi sitesi esnafını ziyaret ettiler.

Öncelikle Mardin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bülent Tekin ve yönetimiyle bir araya gelen AK Parti heyeti yapılan toplantıda, projesi devam yeni sanayi sitesinin bir an önce tamamlanmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Çevre yolu ve genel olarak Mardin sanayisinin daha ileriye taşınmasına yönelik projeler üzerinde görüşüldü.

Yapılan toplantının hemen ardından Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin ve İl Başkanı Vahap Alma başkanlığındaki heyet Mardin Sanayi Sitesi esnafıyla tek tek bir araya gelerek hasbihalde bulundular. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Başkan Adayı Erin sanayi sitesi esnafına teşekkürlerini sundu.


Anahtar Kelimeler: Abdullah sanayi sitesi esnafını ziyaret