Abdulllah Erin’den seçim sonrası açıklama: Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Erin, yaptığı açıklamada “Seçimi kazanan Dem Parti adayı sn. Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum” dedi.

Politika 4.04.2024 09:31:00 0
Abdulllah Erin’den seçim sonrası açıklama: Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum

31 Mart yerel seçimleri sonuçlandı. AK Parti adayı Ahmet Türk’ün seçimleri kazanmasının ardından açıklama yaptı. Abdullah Erin yaptığı açıklamada Ahmet Türk’ü tebrik ederken, “Demokratik bir zeminde tecelli eden milletimizin iradesi her türlü tartışmanın dışındadır” dedi.
Erin tarafından sosyal medya üzerinden yapılan yazılı açıklamanın tamamı şu şekilde;
“Değerli Hemşerilerim,
31 Mart yerel seçim sonuçlarının ülkemize ve Mardin’imize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu süreçte bize güvenen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederken, seçim kampanyası boyunca desteğini esirgemeyen tüm dost ve hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Demokratik bir zeminde tecelli eden milletimizin iradesi her türlü tartışmanın dışındadır.

Bu vesileyle seçimi kazanan Dem Parti adayı sn. Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de ülkemin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Saygılarımla.”