Açık kalp ameliyatı geçiren Fuat'tan sevindirici haber

HABER / SELMAN GÜNEŞ

Sağlık 5.12.2022 22:18:00 0
Açık kalp ameliyatı geçiren Fuat

Gaziantep’e akraba ziyaretine giden Mardinli iş insanı 26 yaşındaki Fuat Sağlam, şans eseri check up yapmak için hastaneye başvurunca kalbinde 1’i 19 milim, 1’i 7 milim olan toplamda 5 delik olduğunu öğrendi. Sağlam, Sanko Hastanesinde yapılan müdahaleyle sağlığına kavuştu.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde matbaa işleten 26 yaşındaki Fuat Sağlam, Gaziantep’e akraba ziyaretine gitti. Sağlam Gaziantep’e gelmişken sağlık taraması yapmaya da karar verdi. Bir hastanede check up için başvuran Sağlam bir çok kontrolden geçti.

 

Yapılan kontrollerin ardından Sağlam’a kalbinde 1’i 19 milim, 1’i 7 milim toplamda 5 delik olduğu bilgisi verildi. Bu nedenle Sağlam’a açık kalp ameliyatı olması gerektiği söylendi. İlk başta kabul etmeyen Sağlam, daha sonra Sanko Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümü servisine başvurdu.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Feragat Uygur tarafından yapılan tetkiklerin ardından Sağlam açık kalp ameliyatı oldu ve kalbindeki delikler kapandı. Sağlığına kavuşan Sağlam, daha sonra taburcu edildi.

Kızıltepe’de Yeşilova Matbaasını işlettiğini ifade eden Fuat Sağlam, “Tamamıyla şans eseri genel sağlık taraması yaptım. Bir anda aklıma geldi ve hastaneye başvurdum. Yapılan taramada kalbimde doğuştan delikler olduğunu öğrendik. Açık kalp ameliyatı haricinde başka türlü sağlığıma kavuşamayacağım söylendi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız Dr. Öğr. Üyesi Feragat Uygur tarafından başarılı bir ameliyat geçirdim. Hocama ve Sanko Hastanesine çok teşekkür ederim.” dedi.

Mardin GZT ailesi olarak Fuat Sağlam kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tekrar aramızda göreceğimiz günleri hasretle bekliyoruz.


Anahtar Kelimeler: ameliyatı geçiren ' sevindirici haber