?Ailemle Daha Mutlu Öğreniyorum´ projesinin ürünleri görücüye çıktı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kızıltepe Gençlik Merkezi ?Ailemle Daha Mutlu Öğreniyorum´ projesi kapanış programında gençlerin eserleri görücüye çıktı. Öğrencilerin müzik performansı büyük beğeni topladı.

Yaşam 6.12.2018 13:17:32 0
?Ailemle Daha Mutlu Öğreniyorum´ projesinin ürünleri görücüye çıktı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bünyesinde 5 ay önce başlatılan ?Ailemle Daha Mutlu Öğreniyorum´ projesi meyvelerini verdi. 5 ayda yapılan eserler ve faaliyetler Kızıltepe Gençlik Merkezinde görücüye çıktı. Programa Kızıltepe Kaymakamı ve belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulkadir Gümüş, Kızıltepe Gençlik Merkezi Müdürü Ümran Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Yücedağ ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Yüzer ve davetliler gençlerin el emeği göz nuru eserlerini inceledi. Mehmetcik Ortaokulu öğrencilerinin müzik gurubunun performansı büyük beğeni topladı.

Programa ev sahipliği yapan Kızıltepe Gençlik Merkezi Müdürü Ümran Tekin, ?Bugünkü sergimizde ?Ailemle Daha Mutlu Öğreniyorum´ projesinin eserleri sergilendi. Bu proje Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilmişti. 5 aydır bu faaliyetlerimiz devam ediyordu.  186 ebeveyn ve 384 gencimiz bu projeden faydalandı. Bu projemizde 10 atölyemiz vardı. Spor, sanat el becerisi, müzik, okuma gibi birçok faaliyetimiz yapıldı. Bu faaliyetlerde yer alan genlerimize, annelerimize, ve babalarımıza yönelik gezi seyahatlerimiz ve kültürel faaliyetlerimiz  yapıldı. Bütün katılımcılarımız bu projeden dolayı çok mutlu oldu. Projemiz bugün bitti ve eserlerimizi bir sergi ile sunduk. Katılım çok yoğun oldu.? dedi./resimler/2018-12/6/1319256392369.jpg