AK gençlikten sağlık çalışanlarına teşekkür pankartı

Mardin´de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Başkan Ahmet Özkan, önderliğinde korona virüste verdikleri mücadele için sağlık çalışanlarına teşekkür pankartı astı.

Gündem 3.04.2020 13:30:33 0
AK gençlikten sağlık çalışanlarına teşekkür pankartı

Mardin´de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Başkan Ahmet Özkan, önderliğinde  korona virüste verdikleri mücadele için sağlık çalışanlarına şehrin belirli noktalarında teşekkür pankartı astı.

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı Başkan Ahmet Özkan önderliğinde zorlu korona virüs sürecinde  en zor görevi üstlenen sağlık camiasını unutmadı. ?Korona virüs ile mücadelemizin özverili ve fedakâr kahramanları, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs geren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız? pankartını şehrin belirli noktalarına astı.

 

Korona virüsün bütün dünyada olduğu bini ülkemizi de etkisi altına aldığını vurgulayan Başkan Ahmet Özkan, bu zorlu süreçte en çok işin sağlık çalışanlarına düştüğünü belirtti. Özkan, ?Birlik beraberlik duygularımızla, ülke olarak kenetlenmeliyiz. Hükümetimizin evde kal çağrılarına gönüllü bir şekilde uymalıyız. Bu zorlu günlerde fedakar sağlık çalışanlarımızın iş yükünü hafifletmek için evde kalmalıyız. İnşallah en kısa sürede dünya bu salgından kurtulacak? dedi.