AK Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin´den istifa açıklaması

Ak Parti Kızıltepe ilçe Başkanı ve kadın kolları başkanı istifa haberlerini yalanladı.

Politika 17.07.2020 22:55:12 0
AK Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin´den istifa açıklaması

?Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya mercilerinde yer alan AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kılıç ve yönetiminin AK Parti´den istifa ederek Gelecek Partisi´ne geçtiler yönünde çıkan haberler kasıtlı bir şekilde gündeme getirilen tamamen asılsız haberlerdir?.

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin, ?Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya mercilerinde yer alan AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kılıç ve yönetiminin AK Parti´den istifa ederek Gelecek Partisi´ne geçtiler yönünde çıkan haberler kasıtlı bir şekilde gündeme getirilen tamamen asılsız haberlerdir. AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanımız Emine Kılıç ve yönetimi başarılı bir grafikle şuan aktif bir şekilde görevlerinin başındadırlar. AK Parti kadınlara değer veren ve kadınlarımızın daima siyasette aktif olmalarının önünü açmak için her türlü çabayı sarf etmektedir. Yaklaşık 6 milyon kadın üyemizin olması buna en çarpıcı delilidir. Bazı kesimlerin İlçe Kadın Kolları Başkanımıza atılan asılsız iftiralar gibi kadınlar üzerinden rant sağlama peşinde asla olmadık, olmayız da. Bu türden yayın organlarının atmış oldukları iftiralara derhal son verilmesini ve gerekli özür beyanlarını açıklamalarını ivedilikle bekliyoruz. Aksi halde tüm hukuki yolları devreye sokmaktan asla geri durmayacağız?. dedi

AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kılıç konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ?AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak yönetimim ile birlikte görevimin başındayım. Bazı basın ve sosyal medya mercilerinde çıkan karalama ve asılsız haberler çok çirkin iftiradan başka bir şey değildir. Türkiye´yi 18 yılda şaha kaldıran ve yıllarımızı verdiğimiz AK Partimizde seve seve daha nice yıllar vermeye hazır olduğumuzu ?üstüne basa basa´ yinelemek istiyorum. Ayrıca bahse konu olan Emine Göktaş´ın sağlık nedenlerinden dolayı kendi isteğiyle 14 Haziran 2020 tarihinde yönetim kurulumuzdan istifa etmiştir?.