AK PARTİ´DEN SEÇİM STARTI

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, ?AK Parti Mardin İl Teşkilatı olarak en büyük amacımız yerel seçimlere kadar tüm seçmenlerimize ulaşmaktır.? dedi.

Politika 16.10.2018 19:59:10 0
AK PARTİ´DEN SEÇİM STARTI

AK Parti Mardin İl Başkanlığı´nın düzenlemiş olduğu, il yedek üyelerinin de katılım sağladığı Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısı´nda konuşan AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, ?AK Parti, kuruluşu itibariyle çok zahmetli, çok meşakkatli bir süreçten gelen ve her seçimde gücüne güç katarak günümüze kadar ulaşmayı başarmıştır. AK Parti, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir avuç insanın milleti için canını dişine katarak kurduğu ve o günden bu güne kadar cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan icraatları yapabilen tek partidir. Bizler AK Parti sürecini çok iyi takip edip bu tarihsel birikimleri çağımıza taşımaktan asla çekinmeyeceğiz.?diye konuştu..

 

AK Parti Mardin Teşkilatı olarak yediden yetmişe her üyesiyle beraber çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren İl Başkanı Nihat Eri, ?Çalışmalarımızın şimdi ki etabını sandık esaslı takip sistemi şeklinde telefon ya da ziyaretlerle tüm seçmenlerimize ulaşmaktır. Kendilerine ulaştığımız her seçmenden olumlu tepkiler almamız çalışmamızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Çünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın selamıyla bizlere açılmayacak kapının olmadığını düşünüyorum. Ömrünü ülkesine ve milletine adamış olan dava adamı Recep Tayyip Erdoğan´ın her vatandaşımızın gönlündeki yeri ayrıdır. Bizlerde sandık esaslı çalışmalarımızla her seçmenimize ulaşarak bizlerden varsa isteklerini ve sıkıntılarını dile getirmelerini talep ediyoruz. Ayrıca taleplerine ve eleştirilerine de ayrı bir yer vererek tüm bu çalışmanın sonuçlarını gerekli çalışmalar yapılmak üzere raporlar haline getiriyoruz. Bizler birbirine sımsıkı bağlanmış fertler olarak yerel seçimlerin önemini çok iyi biliyoruz. AK Parti´nin hizmetlerinin Mardin´de yıllar boyu devam etmesi için elimizden gelen her şeyin fazlasını yerine getirerek alnımızın akıyla yerel seçimleri başarılı bir şekilde atlatacağız?.


Anahtar Kelimeler: PARTİ SEÇİM STARTI