AK Parti adayı Erin, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Yeşilli İlçesi’nde devam ettiriyor.

Politika 18.03.2024 11:16:00 0
AK Parti adayı Erin, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Yeşilli Belediye Başkan Adayı Hayrettin Demir ve teşkilat mensuplarıyla birlikte, Yeşilli ilçe merkezi ile birlikte Zeytinli, Obaköy, Dereyanı ve Koyunlu kırsal mahallelerini ziyaret ettiler.

Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Adayı Abdullah Erin, “Tüm ilçe ve mahallelerimizi kapsayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların ilgisi, feraseti bizlere olan destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta seçildikten sonra ele aldığımız tüm projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Bunları gerçekleştirmek için bakanlık düzeyinde bağlantılar kurarak eksik bir şeyin kalmaması ve daha fazlasının yapılması için elimizden geleni yapacağız. Ulaşımdan sosyal alanlara, eğitimden sağlığa kadar olan her hizmet ile birlikte istihdamın artmasına yönelikte hazırladığımız tüm projeleri vatandaşlarımızla buluşturacağız.”