AK Parti Adayı Faruk Kılıç: Halkımızın güveni ve desteği bizlere umut veriyor

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına Midyat ilçesiyle devam etti. Adeta gövde gösteri yapan Kılıç, ilçe halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Politika 27.04.2023 13:18:00 0
AK Parti Adayı Faruk Kılıç: Halkımızın güveni ve desteği bizlere umut veriyor

Seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ve kırsal mahalleleri karış karış gezen AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç,  Midyat İlçe merkezi dâhil olmak üzere, Gelinkaya, Yolbaşı, Acırlı, Söğütlü, Çavuşlu, Şenköy mahallelerini ziyaret etti. Önceki dönem belde başkanlarının bağrına bastığı Faruk Kılıç, ziyaret ettiği her noktada halkın büyük teveccühüyle karşılaştı. Ziyaretlerde hem Cumhurbaşkanı Erdoğan için hem de kendileri için destek istedi.

Midyat ve Estel’de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Kılıç, hayırlı ve bol kazançlar dileklerini iletti. İlçede birçok mahalleyi ziyaret eden muhtarlarla görüşen Kılıç, yaptığı hane ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı. Faruk Kılıç’a, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, önceki dönem belde belediye başkanları ve bazı belde ziyaretlerinde Mehmet Ata Çelebi’de eşlik etti.

Ziyaretine ilişkin gazetecilere açıklama yapan Kılıç, vatandaşlara yönelik ziyaretleri sürdüreceklerini ifade ederek, şunları söyledi:
“Ziyaretlerimiz boyunca esnaf kardeşlerimizle yaptığımız görüşmede gelen her talebi can kulağıyla dinleyerek çözüm noktasında bu konuları çözme gayreti içerisinde olacağız. Midyat bugün bizi bağrına bastı, bizler vatandaşlarımızın samimiyetine inanıyor ve güveniyoruz. Hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu görüyoruz. Şimdi daha güçlü hizmetlerle vatandaşlarımızı buluşturacağız. Halkımızla birlikte daha muasır bir medeniyet için çalışmalarımızı durmadan sürdüreceğiz. Onların güveni, desteği ve samimi yaklaşımları bizlere büyük güven vermektedir. Bu minvalde 2023’e ‘doğru adam doğru ellerle’ zaferle gireceğimize inanıyorum.” dedi.