AK Parti adayı Faruk Kılıç seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

AK Parti 28. Dönem Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe ve Derik ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu.

Gündem 24.04.2023 15:54:00 0
AK Parti adayı Faruk Kılıç seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, sabah saatlerinde Derik ilçesinde vefat eden Mümtaz Necimoğlu için düzenlenen cenaze merasimine katıldı. Ardından Kızıltepe’ye geçen Kılıç,  Yüksektepe Mahallesi’nde Kandemir ailesinin taziyesine katıldı. Ailelere taziye ziyaretinde bulunan Kılıç, vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. 


Kızıltepe ilçesinde Abdülkerim Demirkaya'yı iş yerinde ziyaret edip Hocaköy Mahallesine geçen Kılıç, burada Abdurrahman Çelik'i ziyaret edip köy halkı ile bir araya geldi. Kırsal mahalle ziyaretlerinin ardından ilçe merkezine geçen Kılıç, Fırat mahallesinde Yakup Can ve Ecevit Lazginoğlu ile görüştü.  Kılıç, ardından Kızıltepe Seçim Koordinasyon Merkezine geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıç, taziye ziyareti ile başladığı programına akşam Çakmak ve Bayraktar ailelerinin düğün merasimine iştirak ederek sonlandırdı. 


Ziyaretlerine ilişkin gazetecilere açıklama yapan Kılıç, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere adım adım yaklaşıyoruz. Bizler gün boyu sahalarda oluyoruz, her vatandaşımızı ziyaret etmeye, onlara dokunmaya gayret ediyoruz. Çok şükür halkımızın da büyük bir teveccühü var. İnşallah bizler bu teveccühü boşa çıkartmayacağız. Bize destek veren her vatandaşımıza her gönüldaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğinden fazla çalışacağız ve Yeni Türkiye Yüzyılında kazanan Türkiye olacak, Mardin olacak inşallah.”