Ak Parti adayı Faruk Kılıç’ın bayram programına yoğun ilgi

AK Parti Adayı Faruk Kılıç’ın bayramlaşma programına yoğun katılım.

Politika 22.04.2023 23:58:00 0
Ak Parti adayı Faruk Kılıç’ın bayram programına yoğun ilgi

AK Parti Mardin Milletvekili 1. Sıra adayı Faruk Kılıç, Kızıltepe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.


14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine yoğun tempo ile hazırlanan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Mardin Milletvekili 1. Sıra adayı Faruk Kılıç, Kızıltepe halkı ile bayramlaştı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşmada AK Parti Adayı Kılıç, vatandaşlarla kucaklaştı.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katılan vatandaşları kapıda karşılayan Kılıç, tek tek tokalaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet ederek bayramlarını kutladı.


Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kılıç, “11 ayın sultanı Ramazan ayını elhamdülillah güzel bir şekilde idrak ettik ve müjdesi olan Bayramı da AK Parti ailemiz ve halkımız ile birlikte geçiyoruz. Mardinli hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olur. Halkımızın, dün olduğu gibi bugün de gibi bizi yalnız bıraktı. Şükranlarımızı sunuyoruz. Bayramlaşma programımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar, var olsunlar.” dedi.