Ak Parti İl Başkanı Alma: İçişleri Bakanı’nın Mardin’e Yapmış Olduğu Ziyaret Gurur Vericidir

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “2023 yılının son gününü Mardin’de geçiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti.”

Politika 1.01.2024 16:31:00 0
Ak Parti İl Başkanı Alma: İçişleri Bakanı’nın Mardin’e Yapmış Olduğu Ziyaret Gurur Vericidir

Bazı programlar dâhilinde Mardin’e gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ziyaretinin kendilerini memnun ettiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “2023 yılının son gününü bizlerle Mardinli esnaf ve vatandaşlarımızla geçiren İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ ya çok teşekkür ediyorum. Terör ve çeşitli örgütlerle yapılan etkin mücadeleler nedeniyle vatandaşlarımızın yoğun ilgisine mazhar olan bakanımızın, ‘huzur ortamının sağlanmasında ki en büyük desteğin halkımızdan geldiğini belirtmesi’, dinlerin ve dillerin bir arada buluştuğu kadim Mardin ilimiz adına gurur verici oldu.

İl Başkanı Alma, “31 Mart günü Mardin ve diğer tüm illerimizi etkileyecek olan çok önemli yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Bu açıdan da bakanlarımızın Mardin’e gelişini çok önemsiyoruz. İnşallah yapacağımız etkin çalışmalar ve halkımızın da ezici desteğiyle Mardin hizmete, gelişime ve huzur ortamına devam diyecektir.”