AK Parti Mardin Büyükşehir Adayı Erin, buğday pazarı esnafıyla buluştu

AK Parti’nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, “Çiftçilerimizin kıymetinin bilindiği, ticaretle büyüyen bir Mardin için çalışıyoruz.” dedi.

Gündem 27.02.2024 10:25:00 0
AK Parti Mardin Büyükşehir Adayı Erin, buğday pazarı esnafıyla buluştu

Seçim çalışması kapsamında dur durak bilmeden ziyaretlerine devam eden AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, beraberindeki İl Başkanı Vahap Alma, İlçe Başkanı Bülent Şahin, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Ali Ertaş ve beraberindeki partililer ile Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezini ziyaret ederek, esnafa hayırlı, bereketli ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, gidilmedik köy, çalmadık kapı, girilmedik sokak ve sıkılmadık el bırakmama şiarıyla seçim çalışmasını sürdürüyor. Erin, bu kapsamda Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezini ziyaret etti. Başkan Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Erin ve beraberindekiler, zahireci esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Erin, “Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Çiftçilerimizin kıymetinin bilindiği, ticaretle büyüyen bir Mardin için çalışıyoruz.” dedi