AK Parti Mardin İl Başkanı Alma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma çalışmalarına Midyat ilçesiyle devam etti. Adeta gövde gösteri yapan İl Başkanı Vahap Alma, ilçe halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Politika 4.07.2023 09:30:00 0
AK Parti Mardin İl Başkanı Alma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Düzenlenen programlar kapsamında ilçeleri ve kırsal mahalleleri karış karış gezen AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat İlçe merkezi dâhil olmak üzere, Acırlı, Çavuşlu, Şenköy, Söğütlü, Gelinkaya, Yolbaşı, Acırlı mahallelerini ziyaret etti. AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ ve AK Parti teşkilatından oluşan heyet gittikleri her yerde halkın büyük teveccühüyle karşılaştı.
AK Parti Midyat İlçe Başkanlığında gelen misafirleri kabul eden heyet daha sonra mahalleleri ziyaret ederek, önceki dönem belde belediye başkanları, muhtarlar, AK Parti mahalle başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldiler. 
 

ŞİMDİ VATANDAŞIMIZI DAHA GÜÇLÜ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ


İl Başkanı Vahap Alma ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamalarda,” Bizler sadece seçim dönemlerinde değil sürekli vatandaşlarımıza yönelik ziyaretleri sürdüreceklerini ifade ederek, şunları söyledi, “Ziyaretlerimiz boyunca vatandaşlarımızın heyetimize olan ilgileri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde gelen temenni ve talebi can kulağıyla dinleyerek çözüm noktasında çözme gayreti içerisinde olacağımızı ilettik. İnşallah partimize verilen, bizlere verilen bu teveccühü karşılıksız bırakmaksızın elimizden gelen her gayreti göstereceğiz. Midyat bugün bizi bağrına bastı, halkımız bizlere tekrar güvenerek AK Partimizi birinci yaptı. Bizler de bu samimiyete güveniyor Midyat ve diğer tüm ilçelerimizin huzuru ve refahı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olacağız. Hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu görüyoruz. Şimdi daha güçlü hizmetlerle vatandaşlarımızı buluşturacağız. Halkımızla birlikte daha muasır bir medeniyet için çalışmalarımızı durmadan sürdüreceğiz. Onların güveni, desteği ve samimi yaklaşımları bizlere büyük güven vermektedir. Şimdi zaman 2023 hayallerini gerçekleştirme zamanı. Bunu da Türkiye Yüzyılı minvalinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”