AK Parti Mardin İl Başkanlığında Görev Dağılımı Yapıldı

Açıklanan yeni yönetimde önceki dönem İl Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Vahap Alma yeni dönemde de yerini korurken, İl Teşkilat Başkanlığı görevine önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan getiri

Politika 9.02.2021 07:58:00 0
AK Parti Mardin İl Başkanlığında Görev Dağılımı Yapıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Hayati Yazıcı’nın bizzat katılımıyla gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi’nde ardından İl Yürütme Kurulu belirlendi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yaptığı açıklamada, ” İnandığımız Yolda sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda genel paydamız olan Ak Partimizi hep birlikte el ele, gönül gönüle daha ileriye taşımak için tüm gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Açıklanan yeni yönetimde önceki dönem İl Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Vahap Alma yeni dönemde de yerini korurken, İl Teşkilat Başkanlığı görevine önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan getirildi.

AK Parti Mardin İl Genel Sekreterliği görevi Ekrem Sümer’e verilirken, Mehmet Beşir Güneş, yeni dönemde de AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine devam etti.

AK Parti İl Yürütmesinde bayan olarak görev verilen tek isim olan Arzu Kösesoy’a ise Ar-Ge Başkanlığı görevi verildi. Önceki dönem İl Teşkilat Başkanı Yüksek Mimar Önder Duyan ise yeni dönemde Çevre, Şehir ve Kültür İşler Başkanı olarak görevlendirildi.

İl İnsan Hakları Başkanlığı görevine ise Mehmet Yaser Akdağ atanmış oldu. AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Abdulhakim Dündar’ın isminin yazıldığı yeni görev dağılım listesi şu isimlerden oluştu:

“Siyasi Hukuki İşler Başkanı Vahap Alma, Teşkilat Başkanı Ahmet Özkan, Seçim İşleri Başkanı Çelebi Araz, Tanıtım ve Medya Başkanı: Mehmet Beşir Güneş, Dış ilişkiler Başkanı Abdulhakim Dündar, Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Kaya, Yerel Yönetimler Başkanı Orhan Çeçen, Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Nezir Yıldız, Mali ve İdari İşler Başkanı Behzat Demirkol, Ar-Ge Başkanı Arzu Kösesoy, İnsan Hakları Başkanı Mehmet Yaser Akdağ,Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Önder Duyan, AK Parti İl Sekreteri: Ekrem Sümer”