AK Parti Mardin İl SKM seçime hazır

AK Parti Mardin İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gündem 22.12.2023 22:24:00 0
AK Parti Mardin İl SKM seçime hazır

Tüm hazırlıklarını tamamladıktan sonra ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti Mardin İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) seçimlere hazır olduğunu gösterdi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma yaptığı açıklamada, “Kurulan ekibimizin düzenleyeceği program dahilinde, istişare mekanizmasını asla elden bırakmadan yerel seçim çalışmalarını süratli bir şekilde devam ettireceğiz. Memleketimizin her bir köşesine ulaşmak, her bir vatandaşımıza dokunmak, liderimizin selamını iletmek için elimizden gelen her gayreti göstereceğiz. Orhan Çeçen Başkanlığında tecrübeli isimlerden kurulan SKM’ni tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

AK Parti Mardin İl SKM Başkanı Sayın Orhan Çeçen, “Öncelikle sağlam bir ekip kurarak yola koyulduk. AK Parti Genel Merkezimizin uygulamalı olarak düzenlemiş oldukları tüm programlara katıldık. Şu anda ekibimizde ki her bir üye gerekli tecrübe ve donanıma sahiptir. Bu güven çerçevesinde İl SKM olarak birinci önceliğimiz analizlerimizi sağlam ve doğru bir şekilde yaparak sahadaki ekiplerimizi harekete geçirmek olacaktır “.


Anahtar Kelimeler: Parti Mardin seçime hazır