AK Parti Mardin Milletvekili Kılıç Mardin’in ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiriyor

AK Parti Mardin İl Başkanlığı Savur, Ömerli ve Yeşilli İlçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak toplantılar gerçekleştirdi.

Gündem 24.10.2023 15:29:00 0
AK Parti Mardin Milletvekili Kılıç Mardin’in ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiriyor

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç teşkilat mensuplarından oluşan heyetle Savur, Ömerli ve Yeşilli İlçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak toplantılar gerçekleştirdiler.

Öncelikle ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “Teşkilatlarımızın varlığı, birliği ve dik duruşları bizleri daima umutlandırmıştır. Gerçekleştirdiğimiz her çalışmada teşkilatlarımızın çabası takdire şayandır. Ana kademelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızla bir bütünün tek parçası olarak hareket ederek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda AK Partimize ve milletimize hizmet yolunda canla başla çalışan her bir teşkilat mensubumuza yürekten teşekkür ediyorum.”

İlçe ziyaretleri kapsamında belediye başkanlıkları ve kaymakamları ziyaret ettiklerini belirten İl Başkanı Alma, “AK Parti Mardin İl Başkanlığı olarak belediye başkanlarımızla ve kaymakamlarımızla sürekli istişare halinde olup memleketimizin sorunlarını el birliği ile çözüme kavuşturuyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana şehirlerin kalkınmasında ve millete hizmet yolunda durmadan çalışmış, büyük atılımlara imza atmıştır. Doğu-batı ayrımı yapmaksızın her kesime hizmet götürmeyi şiar edinen AK Parti gönüllerin partisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu manada Savur, Ömerli ve Yeşilli ilçelerimizin kalkınması ile ilgili atmamız gereken her adımı atmaya hazırız.”

Savur, Ömerli ve Yeşilli İlçelerine gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendiren AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, “Öncelikle ilçe başkanlıklarına yaptığımız ziyaretlerde teşkilatlarımızın diri olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Onların çalışmalarını büyük bir takdirle karşılıyorum. Bizler de Ankara ve Mardin’de ya da başka yerlerde sıkıntıları ne olursa olsun yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte istişare içerisinde hareket ederek toplumun yararına olan işte yer almaya çalışarak memleketimizin refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Milletvekili Kılıç, “Siyonist İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu zulmü, alçaklığı büyük bir esefle kınıyorum. Bizler dün olduğu gibi bugünde Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ve batılıların Müslümanlar üzerinde uyguladığı şiddet ve zulme elbette sessiz kalmıyoruz. Bu minvalde başta STK temsilcilerimiz olmak üzere, genel merkezimiz ve hükümet olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Alçak İsrail askerlerinin çocuk, kadın demeden sivillerin üzerine bombalar yağdırması asla kabul edilecek bir durum değildir. Tüm Müslümanlar olarak birlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece hiçbir güç bizleri yenemeyecektir.”