AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI HALKIN NABZINI YOKLADI

AK Parti Mardin İl Başkanlığı yerel seçim çalışmaları kapsamında üyelerine tek tek telefon aracılığıyla ulaşarak nabız yokladı.

Politika 22.11.2023 23:12:00 0
AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATI HALKIN NABZINI YOKLADI

AK Parti Mardin İl Başkanlığı il yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları çalışmayla bünyesinde bulunan üyelere ulaşarak öneri ve görüşlerine yer verdi.


AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma yaptığı açıklamalarda, “İl Yönetim Kurulu’ndan oluşan arkadaşlarımızla birlikte en kısa sürede üyelerimize nasıl ulaşabiliriz sorusuna cevap olarak, tek tek üyelerimizi arama kararımızı ARGE Başkanımız Erdal Yay’ın kontrolünde ivedilikle gerçekleştirdik. Bu anlamda üyelerimizle hasbihal etme ve Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletme fırsatı yakalamış olduk. Kısa süreli olarak yaptığımız bu çalışmada, üyelerimizin öneri ve görüşlerine özellikle yer verdik. Yerel seçim çalışmalarının kapsamına yönelik bilgilendirmelerde bulunduk. Belediye başkan adayları konusunda ki görüşlerini not alarak değerlendirmelerimizin seviyesini daha da yükseltmiş olduk. Konuya olan duyarlılıklarından dolayı üyelerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.