https://twitter.com/Abdullah_Erin47

Ak Parti Mardin teşkilatından vefa ziyaretleri

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Partimiz çatısı altında siyaset yapmış her bir ferdimizin bilgi, birikim ve tecrübesine ihtiyacımız vardır. AK Parti zaten bu birikim ve tecrübelerle 20 yıldır yoluna devam etmektedir.”

Gündem 19.07.2022 10:45:00 0
Ak Parti Mardin teşkilatından vefa ziyaretleri

AK Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ve AK Parti teşkilatından oluşan heyet eşliğinde Midyat İlçesi’ne bağlı önceki dönem belde belediye başkanlarını ziyaret ettiler.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Her zaman olduğu gibi bugün de dünün kıymetini bilenler olarak önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapmış değerli partililerimizle bir arada olduk. Bu bağlamda Şenköy, Söğütlü, Çavuşlu, Gelinkaya, Acırlı, Yolbaşı beldelerimizin (mahalle) önceki dönem belde başkanlarını ziyaret ederek istişarelerimizi gerçekleştirdik. İstişare ve vefa kültürünü önemseyen AK Parti, bu şekilde sorun ne olursa olsun çözüme kavuşturmaktadır. Değerli büyüklerimizin engin tecrübelerinden faydalanmak ve onların sorunlara bakış açılarını önemseyerek hareket etmek, aynı zamanda ortak fikirlerle meselelerin üstüne gitmek en akılcı yoldur. AK Partimiz 20 yıldır çatısı altında siyaset yapmış her bir ferdimizin bilgi, birikim ve tecrübesi sayesinde devam etmektedir.”

 

MİDYAT KARDEŞLERİMİZİN HİZMETİNDE OLMAK BİZLERE MUTLULUK VERİYOR

Midyat ilçemizin değerli esnafını ziyaret ederek yanlarında olduk. Her zaman bizlere büyük güven veren Midyatlı kardeşlerimizin hizmetinde olmak bizlere ayrıca mutluluk veriyor. Kendileriyle çeşitli konularda istişaremizi gerçekleştirdikten sonra hayırlı, bereketli, bol kazançlar temennisinde bulunduk. Programımızı daha sonra ilçe başkanlığımıza yaptığımız ziyaretin ardından tamamladık”.