AK Parti Mardin Teşkilatından Yeni Başkan Tatlıdede’ye hayırlı olsun ziyareti

AK Partili belediye meclis üyelerinin arasından aday olarak gösterilerek seçilen Artuklu Belediyesi’nin yeni başkanına ziyaretler sürüyor.

Politika 4.08.2022 11:00:00 0
AK Parti Mardin Teşkilatından Yeni Başkan Tatlıdede’ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyetle, Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı’nın ardından AK Partili belediye meclis üyelerinin arasından aday olarak gösterilerek seçilen Artuklu Belediyesi’nin yeni başkanı Mehmet Tatlıdede’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Öncelikle yeni seçilen Artuklu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tatlıdede’ye hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. Bizler şu anda tüm teşkilatımızla buradayız. Bu yeni süreçte Artuklu İlçemize yapılacak her hizmette başkanımızın yanında olacağımızı ve elimizden gelen her desteği sunacağımızı belirtmek istiyorum. Yeni bir hizmet anlayışıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tevazu, gayret ve samimiyetle hiçbir ayırım gözetmeksizin merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamına hizmet götürme gayretinde olacağız.”

İl Başkanı Kılıç, “Artuklu İlçemizi iyi tanıyan Belediye Başkanımız Mehmet Tatlıdede encümenlik döneminde de gayretli çalışmalar içerisindeydi. İnşallah belediye meclis üyelerimizin de yapıcı destekleriyle Artuklu İlçemiz daha güzel hizmetlere mazhar olacaktır. AK Parti Mardin ve Artuklu teşkilatları olarakta başkanımızın yapacağı her çalışmada yanında bulunacağız. Burada önemli olan AK Parti belediyecilik anlayışıyla hizmeti her vatandaşımıza ulaştırmaktır.”