AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı Belek: Mazıdağı’nın artık kabuğundan sıyrılması gerekiyor

AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek, “Mazıdağı’nın makûs tarihini değiştirmek için doğru bildiğimiz yoldan asla geri dönmeyeceğiz.” dedi.

Politika 14.02.2024 22:42:00 0
AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı Belek: Mazıdağı’nın artık kabuğundan sıyrılması gerekiyor

AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek 31 Mart yerel seçimleri için Mazıdağı’nın her bir metrekaresini kapsayacak şekilde çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettdiğini açıkladı.

“İLÇEMİZİ RAHATLATACAK PROJELERİMİZLE HİZMETE TALİP OLDUK”

Tarihi dokusu, iklimi ve doğasının güzelliği ve mazı ağaçlarıyla dolu dağlarıyla adeta yaşayan bir hazineyi andıran Mazıdağı’nın içinde bulunduğu kabuktan bir an önce sıyrılması için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Başkan Adayı Belek, “Bizler doğa harikası ilçemizin artık yaşam biçimiyle, doğa güzelliğiyle, tarih ve turizmiyle anılmasını istiyoruz. Elimizde bulunan bu muhteşem hazineyi gün yüzüne çıkararak insanlarının daha modern ve daha mutlu yaşamalarını istiyoruz. Bu amaçla ilçemizin dokusuna uygun ve vatandaşlarımızın yaşam koşullarını rahatlatacak projelerimizle hizmete talip olduk.” açıklamasını yaptı.

“GENÇLERİMİZİN GELECEĞE GÜVENLE BAKMALARINI İSTİYORUZ”

Belek sözlerini şöyle sürdürdü: “Yollar ve parklar, ilçemizin dokusuna uygun caddeler, kaldırımlar ve her yaştan vatandaşlarımızın faydalanabileceği sosyal yaşam alanları kurmak istiyoruz. Gençlerimize yeni istihdam kapıları aralayarak geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız. Mazıdağı ilçemizin huzuru, refahı ve kalkınması adına elimizden gelen her çabayı sarfedeğiz.  Allah bu uğurda harcadığımız tüm emeklerimizi boşa çıkarmasın.”