AK Parti Milletvekili Kılıç’tan teşekkür mesajı

AK Parti’den Mardin Milletvekili seçilen Faruk Kılıç, seçimde kendilerini destekleyen Mardin halkına teşekkür etti.

Politika 17.05.2023 15:25:00 0
AK Parti Milletvekili Kılıç’tan teşekkür mesajı

14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Mardin Milletvekili olarak seçilen Faruk Kılıç, sandık başına giderek partisine ve kendisine verdikleri destekten dolayı tüm Mardin halkına teşekkür etti. Kılıç, 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için durmadan çalışacak ve mücadele edeceklerini açıkladı.

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç yayımladığı mesajda şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; milletvekili adaylarımız, il, ilçe, mahalle başkanları ve yönetimlerinde görev alan teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz, afiş, broşür ile bayraklarımızı dağıtan ve asan gençlerimiz, kapı kapı dolaşan AK kadınlarımız, hanelerini tek tek ziyaret ettiğimiz güzel vatandaşlarımız, dualarını hiçbir zaman eksik etmeyen büyüklerimiz, kendilerini işyerlerinde ziyaret ederek elini sıktığımız güzide esnafımız, basın mensuplarımız, sandık görevlileri ve ülkemizin bekası adına oylarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. tur Cumhurbaşkanlığı halk oylamasında ezici bir çoğunlukla tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için durmadan çalışacak ve mücadele edeceğiz.