AK Parti'nin 'AK Nokta' aracı faaliyetlerine başladı

HABER SELMAN GÜNEŞ

Politika 21.01.2023 10:06:00 0
AK Parti

AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından faaliyete alınan ve vatandaşla AK Parti arasında ki bağları daha da kuvvetlendirecek olan ‘AK Nokta’ aracı ile faaliyetlere Artuklu İlçesi’nde start verildi.

Tüm ilçelerde belirlenen çeşitli noktalarda faaliyetlerine devam edecek aracın birçok konuda vatandaşlarımızın hizmetinde olacağını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Nokta aracımızla sırasıyla ilçelerimizin tamamında faaliyetlerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. İsteye bağlı üye kaydı, şikâyet, dilek-temenni, bilgilendirme ve en önemlisi de AK Partimizin 21 yıl boyunca yapmış olduğu hizmetleri anlatacağız. AK Nokta aracımız başta vatandaşlarımız olmak üzere, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve birçok kesim tarafından takdirle karşılandı.”

İl Başkanı Kılıç, “AK Nokta aracımızın bulunduğu her güzergâhta ziyarete gelecek olan vatandaşlarımızın öneri ve şikâyetlerini değerlendirmek üzere gerekli mercilere ileterek çözüm noktasında gayret içerisinde olacağız. AK Parti dik duruşlu lideriyle ülkemizi doğu-batı, kuzey-güney ayırımı gözetmeden en muasır seviyeye getirdi. İnşallah önümüzde ki seçimleri de halkımızın desteği ve teveccühü sayesinde kazanarak yapılan üstün icraatları devam ettirerek hizmet kervanını sürdüreceğiz.”