Akbaba, Kulüpler Birliği Yönetimine Seçildi

Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü başkanı İzzettin Akbaba, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği yönetimine seçildi.

Gündem 23.10.2021 09:38:00 0
Akbaba, Kulüpler Birliği Yönetimine Seçildi

Yalova’da gerçekleşen ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi, 1, 2 ve 3. Lig takımlarının kulüp başkanları ile yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği kurularak yönetim oluşturuldu. 67 kulüp temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda kurulması kararlaştıran Kulüpler Birliğine liglerin oynatılmasında verdiği emekten ötürü Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü başkanı İzzettin Akbaba’da Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliğinin yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 

Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu üyesi İzzettin Akbaba, gerçekleşen toplantı ve yönetime seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, ” Öncelikle bana bu görevi layık gören 67 kulübümüze teşekkür ediyorum. Yalova’mızda 67 kulüp temsilcimizle bir araya gelerek hem Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği’nin temellerini attık hem de bu oluşumla birlikte neler yapabileceğimizi masaya yatırdık.. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği’nin kurulmasıyla engelli sporlarının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla çok çalışacağız. Tekerlekli sandalye basketbolunun ileriye gitmesi adına fikir birliği ile kulüplerimizin istek ve arzuları doğrultusunda ortak hareket edeceğiz. Yeni süreçte kulüplerimizi güzel projeler bekliyor olacak” diye konuştu.