Akşener'den Kızıltepeli öğrenciye tablet

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mardin Kızıltepe ilçesi Körsu mahallesinde ikamet eden Necmettin Güzel'e tablet bilgisayar hediye etti. Akşener tabletin yanı sıra Güzel ailesine market Alışveriş Kartı da hediye etti.

Politika 1.03.2021 16:04:00 0
Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisinden kızlarının uzaktan okul  eğitimi için yardım talebinde bulunan Mardin Kızıltepe ilçesi Körsu mahallesinde ikamet eden Necmettin Güzel'e tablet bilgisayar hediye etti. Akşener tabletin yanı sıra Güzel ailesine market Alışveriş Kartı da hediye etti. 

Aile adına duygularını dile getiren Necmettin Güzel, "Mardin Kızıltepe Körsu Mahallesinde ikamet ediyıtum, 6 cocuk babasıyım. Maddi durumdan dolayı çok zor gunler geçiriyorum. Çalmadığım kapı kalmadı. En son umut olarak Sayın Meral  Akşener'den yardım talebinde bulundum. Bizi kırmadı sağ olsun. İlgi ve yardımları için Sayin Akşener'e çok tesekkur ederim. Ben okuyamadım. Çocuklarımın okuması için elimde gelen tüm çabayı gostermeye gayret ediyorum" dedi. 

Tableti teslim alan Selma Güzel, "Sayın Meral Akşener'e  çok teşekkür ederim. Bize Tablet bilgisayar gönderdi. Okuldaki derslerimizde bize cok kolaylık sağlayacak. Ben de söz veriyorum çok çalışacağım. Vatanıma, milletime hizmet eden bir Cumhuriyet kadını olacağım" dedi. 

Mardin İl Başkanı Süleyman Akar da düşüncelerini ifade ederken "İYİ Parti iktidarımızda fırsat eşitliğini inşallah tesis edeceğiz. Özel okulların ve özel hastanelerin olmadığı, herkesin eğitim ve sağlık hizmetlerinden ücretsiz, eşit ve adil bir şekilde yararlandırığı bir Türkiye hayalimiz var.
Sayın Genel Başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı Mardin halkı adına teşekkur ederim" şeklinde konuştu.