Alika Aşireti'nden Nusaybin Kaymakamı Kayabaşı'na ziyaret

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (Alika Aşireti Derneği) Başkanı Rıdvan Zan ve beraberindeki kalabalık heyeti ağırladı.

Gündem 10.09.2022 09:00:00 0
Alika Aşireti

Nusaybin Belediye Başkanlığına gelen Alika Aşireti Derneği Başkanı Zan ve beraberindeki heyet ile görüşen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, Nusaybin’de yapılan, devam eden ve planlanan hizmetler konusunda açıklamalarda bulundu.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş’ın destekleriyle Nusaybin’de 120 kilometre kırsal mahallelerde asfalt çalışmasına başlandığını belirten  Kayabaşı, Nusaybin Belediyesi olarak da 260 bin metrekarelik parke taşı çalışmasını sürdürdüklerini yeni bir çalışma için de planlama yaptıklarını ifade etti.

Nusaybin Belediyesi hizmetlerinin hemşehriln  talep ve ihtiyaçlarına göre yapıldığını vurgulayan Sayın Kayabaşı: “Belediyemize gelen her kuruş ilçemiz ve vatandaşlarımız için harcanıyor. Tüm ihalelerimiz açıktır ve harcamalarımız şeffaftır. İsteyen her vatandaşımızı gelip bizden hesap sorabilir. Burada daha önce söz vermiştik. Nusaybin’de yol sorununu bitireceğiz inşallah. Şuanda bir yanda asfalt yama, bir yanda parke taşı bir yanda kaldırım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Biz gelen her kuruşu Nusaybinli Hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Kayabaşı daha sonra Alika Aşireti Derneği Başkanı Zan ve beraberindeki heyetin talep ve önerilerini dinledi.